Uygulamadan sil
Blink, Kivo Studios’un bir ürünüdür. Hesabını istediğin zaman kendin silebilirsin: iPhone veya Android’deki Blink uygulamasında ya da tarayıcıda blinkdate.app/app adresinde Profil’i, ardından Ayarlar’ı aç, Hesabı sil’e dokun ve onayla.
Silme hemen başlar ve geri alınamaz. Yalnızca konum geçmişini veya fotoğraf yerlerini kaldırmak istiyorsan bunu hesabını silmeden Fotoğraflar ve konum bölümünden yapabilirsin.
Uygulamaya giremiyor musun?
Blink’te kullandığın e-posta adresinden “Hesabımı sil” konusuyla [email protected] adresine yaz. Talebi o adresten onaylamanı isteyebiliriz. Ardından hesabı 30 gün içinde siler ve sana e-postayla bildiririz.
Neler silinir
Hesabın ve giriş bilgilerin (e-posta adresi, telefon numarası ve şifre), profilin (ad, doğum tarihi, cinsiyet, biyografi, ilgi alanları ve tercihler), profil fotoğrafların, beğeniler, Super Like’lar, eşleşmeler ve mesajlar, ayak izlerin ve konum geçmişin, düzenlediğin veya katılmak istediğin etkinlikler, engellemeler, yaptığın şikâyetler ve bildirim ayarların. Mesajların eşleştiğin kişilerin sohbetlerinden de kaybolur.
Neler, ne kadar süre tutulur
Başka bir üye seni şikâyet ettiyse bu şikâyet ve ilgili sohbet, üyelerin güvenliği için moderatörlerimizde en fazla 12 ay tutulur, sonra silinir.
Girişler gibi hesap etkinliğine ait güvenlik kayıtları hesabından ayrılır ve 90 gün içinde silinir; yalnızca anonim bir “hesap silindi” kaydı kalır. Barındırma sağlayıcımızın yedeklerindeki kopyalar 30 gün içinde sona erer.
Belki de çoktan denk geldiniz.