Blink w przeglądarce
Otwórz Blink w przeglądarce na komputerze, tablecie lub telefonie. Przeglądaj profile, zobacz, z kim skrzyżowały się twoje ścieżki, odwzajemniaj polubienia i rozmawiaj, tak jak w aplikacji. Korzystasz z tego samego konta Blink co w aplikacji. Twój profil, zdjęcia profilowe, polubienia, dopasowania i wiadomości są przechowywane na serwerach Blink, więc czekają, gdy znów się zalogujesz. Usunięcie konta w ustawieniach je usuwa.
Miejsca ze zdjęć, odczytywane w przeglądarce
Na komputerze Blink nie może sam otworzyć twojej biblioteki zdjęć. Wybierasz zdjęcia, wszystkie naraz lub cały folder, a odczytywane jest tylko, gdzie i kiedy zrobiono każde z nich, wewnątrz przeglądarki. Do Blink trafiają tylko ślady, czyli obszar około 150 m i godzina, by znaleźć skrzyżowania. Zdjęcia i dokładne współrzędne nigdy nie są przesyłane.
Chroń swój dostęp
Nie udostępniaj kodów logowania ani odzyskiwania rzekomym konsultantom. Nie wpisuj haseł po kliknięciu w wiadomości z mediów społecznościowych ani na nieoficjalnych stronach z wcześniejszym dostępem. Prosząc o pomoc, podaj urządzenie i problem, nigdy sekrety.
Oficjalna premiera
Publiczne konta oraz strony w App Store i Google Play ogłosimy wraz z europejską premierą Blink. Na naszych stronach pobierania pojawią się potwierdzone linki.
Może wasze drogi już się skrzyżowały.